Adapostul Dog Rescue

Adapostul Dog Rescue
Astazi a fost inaugurat adapostul Dog Rescue in strada Releului nr 4, din sectorul 3. Ne-am alaturat acestui proiect pentru ca ne dorim ca acest adapost sa functioneze ca un centru de adoptii. Asistenta veterinara va fi asigurata de Turbopet Cabinet Veterinar Mobil, iar cateii adoptati vor beneficia de dresaj gratuit la cursurile organizate de Ringstar Club Dresaj Canin.

2 Comments

  1. Artur

    Uite o initiativa laudabila! Nu am stiut de acest proiect, am aflat de el aici pe aidvet.com Trebuie facut cunoscut largului public. Eu cu siguranta am sa spun la toti pe care ii cunosc :-) Intrebarea este ; ce caini se califica sa ajunga aici? Sunt anumite criterii? Pot fi si caini de pe strada?
    Mult succes si am sa revin sa aflu mai multe!

  2. Silviu

    Un altfel de hingheriada 😉 Romania isi da mana cu Danemarca , principala tara importatoare a cainilor din acest adapost . Danemarca tara in care EUTANASIA OMULUI PASIVA ESTE ADMISA si tara in care SUNT EUTANASIATE PESTE 13 RASE DE CAINI , chiar si metisii acestora, la cea mai mica suspiciune a politiei, fara drept de probare a ADN-ului.

Comments are closed.